O nama

Firma D.o.o. “Top Star” je aktivno društvo sa ograničenom odgovornošću specijalizovano za unutrašnju i spoljašnju trgovinu i usluge sa PO. Preduzeće je osnovano 1993-e godine u Zrenjaninu, a sa aktivnim radom počinje 1998 godine. Dugogodišnjim radom, posvećenošću poslu i prilagođavanjem tržištu, Top Star je prolazio kroz razne transformacije i asortiman se širio prema potrebama tržišta. Početni biznis preduzeća bila je veleprodaja deterdzenata i selotejpa, da bi posle širili asortiman sa htz opremom, hranom i reklamnim materijalom, a najveći deo poslovanja je uvoz i veleprodaja tehničkim hemikalijama.

Primarna delatnost “Top Star”-a je uvoz , proizvodnja i trgovina tehničkim hemikalijama. Svojim obrtnim sredstvima preduzeće je investiralo tako da na lageru imamo širok asortiman tehničkih i baznih hemikalija, specijalizovane magacine za skladištenje istih, dostavna vozila kao i sve potrebne dozvole i sertifikate.

Pored tehničkih hemikalija bavimo se i veleprodajom roba za pakovanje,reklamnog materijala.

Danas,nakon 17 godina aktivnog rada, firma “Top Star” se može pohvaliti brojnom referentnom listom klijenata , uspešnim poslovanjem iz godine u godinu i ni jednim blokiranim računom. Kvalitet, efikasnost i brzina isporuke uz najpovoljnije komercijalne uslove su karike koje naše preduzeće godinama čine jakim i stabilnim. Budite slobodni da nam ukažete svoje poverenje jer mi smo tu da ispunimo sve Vaše zahteve!

Osnovni podaci

Podaci za identifikaciju PDV APR