O nama

Firma D.o.o. “Top Star” je aktivno društvo sa ograničenom odgovornošću specijalizovano za unutrašnju i spoljašnju trgovinu i usluge sa PO. Preduzeće je osnovano 1993-e godine u Zrenjaninu, a sa aktivnim radom počinje 1998 godine. Dugogodišnjim radom, posvećenošću poslu i prilagođavanjem tržištu, Top Star je prolazio kroz razne transformacije i asortiman se širio prema potrebama tržišta. Početni biznis preduzeća bila je veleprodaja deterdzenata i selotejpa, da bi posle širili asortiman sa htz opremom, hranom i reklamnim materijalom, dok je najveći deo poslovanja bila veleprodaja hemikalija.

Primarna delatnost “Top Star”-a je uvoz , proizvodnja i trgovina tehničkim hemikalijama. 

Svojim obrtnim sredstvima preduzeće iz godine u u godinu investira u svoj rast, tako da na lageru uvek održavamo širok asortiman roba, tehničkih i baznih hemikalija, koje su skladištene po propisanim uslovima u našim  specijalizovanim magacinima sa posebnom dozvolom za skladištenje istih . Posedujemo transportna vozila sa ADR sertifikatom što nam omogućava da vršimo dostavu na zahtev naših kupaca u najkraćem mogućem roku.

Pored prodaje tehničkih hemikalija bavimo se veleprodajom roba široke potrošnje kao i prodajom i štampom reklamnog materijala kome se, uprkos pojave internet brendinga, neke kompanije i dalje okreću.

Danas, nakon više od 20 godina aktivnog rada, firma “Top Star” se može pohvaliti brojnom referentnom listom klijenata , uspešnim poslovanjem iz godine u godinu i ni jednim blokiranim računom. Kvalitet, efikasnost i brzina isporuke uz najpovoljnije komercijalne uslove su karike koje naše preduzeće godinama čine jakim i stabilnim. Budite slobodni da nam ukažete svoje poverenje jer mi smo tu da ispunimo sve Vaše zahteve!

Sertifikati

Da bi unapredili svoje poslovanje i ostvarili svoje ciljeve odlučili smo da uvedemo, uspostavimo i održavamo sistem menadžmenta organizacije po zahtevima standarda ISO 9001.

Neki od naših klijenata