Delatnost kojom se uspešno bavimo već dugi niz godina je prodaja reklamnog materijala.

ZAŠTO REKLAMNI MATERIJAL?

Značaj reklamnog materijala za imidž svake firme ili kompanije je višestruk. Kada prosto želite da unapredite segment marketinga “customer relationship” reklamni materijal je trik koji gotovo uvek deluje, jer svi volimo da dobijamo poklone.

Bilo da ste se odlučili da obradujete klijente za novu godinu ili njima značajan datum (rođendan, godišnjica braka) ili ste jednostavno rešili da određenu uslugu ili proizvod podignete na viši nivo, atraktivan izbor reklamnog materijala je od presudnog značaja za svaku marketingšku aktivnost.

reklamni-materijal

USLUGA PO SISTEMU : KLJUČ U RUKE!

U našem katalogu nalazi se veliki asortiman artikala koji će odgovoriti svim vaši potrebama. Od kišobrana, rokovnika, preko usb memorije, šolja, skupljih ili jeftinijih reklamnih poklona, ponudićemo vam štampu, najbolju cenu i rabatne skale tj. jednostavno uslugu po sistemu “ključ u ruke”.

POMAŽEMO VAM DA BUDETE DRUGAČIJI

Godinama unazad, pažljivo smo birali svetske proizvođače reklamnog materijala i uspeli da izgradimo pozitivan imidž kod naših kupaca širom Srbije. Razlog dobre saradnje sa velikim kompanijama ogleda se u činjenici da smo svoj asortiman podredili najboljem odnosu cene i kvaliteta, ali i proaktivnim savetima kako da svoju firmu promovišete kroz uvek drugačije reklamne materijale koje odudaraju od klišea.

DAJ I DOBIĆEŠ

Pozovite nas već danas da zajedničkim snagama odaberemo reklamni materijal koji će oduševiti vaše klijente ili kupce, jer je prečica do simpatija ili poverenja uvek zanimljiv poklon u pravo vreme.

Naše preduzeće već deceniju sarađuje sa kompanijom “Publik” iz Valjeva koja je regionalni lider u oblasti reklamnog materijala, te smo u mogućnosti ponuditi njihov kompletan asortiman o čemu se možete upoznati iz datih kataloga. Takođe, nudimo i mogućnost svih vrsta uštampavanja, graviranja ili izrade veza loga Vaše firme po vašoj želji.

NAŠU PONUDU MOŽETE POGLEDATI OVDE 

Katalog 2020